Oertli OS4 szemsebészeti berendezés

Oertli OS4 kombinált szemsebészeti berendezés

Adatok:

Az Oertli OS 4 műtéti platform a fizika és az áramlástan alaptörvényeit alkalmazza a még biztonságosabb, egyszerűbb és még hatékonyabb szemműtétek érdekében. A rendszer „lelke” az a hármas (Venturi, perisztaltikus és „SPEEP”) folyadékáram-, és vákuum-vezérelt pumparendszer, amelyet kiegészít az innovatív és nagyprecizitású „SPEEP” mód. A berendezés tökéletesen integrálja a műtét során szükséges kiegészítő berendezéseket is: a korszerű GoodLight LED fényforrást az optimális láthatóság érdekében, a folyamatos folyadékáramú vitrektómiás kést a „rángatás-mentes” üvegtest eltávolítás érdekében, valamint az integrált 532nm hullámhosszúságú endo lézer-forrást, amely új lehetőségeket kínál a lézer-vezérlésben is. Az Oertli OS 4 teljesen más!

Egy platform minden eshetőségre

Az Oertli OS 4 hatékony és erőteljes berendezés, amely egyaránt alkalmas a szürkehályog műtétekhez, a glaukoma-ellenes és a vitreoretinális beavatkozásokhoz.

Az áramlás ereje

Az áramlástan tudatos alkalmazásával nagyszerű eredmények érhetőek el, különösen a szürkehályog és a vitreoretinális műtétek során. Az Oertli ezt - mint az ágazat egyik innovatív vezetője – a „SPEEP” pumpa megalkotásával bizonyította. A pumpa működése hasonlatos a perisztaltikus pumpa működéséhez, de egyben ötvözi a vákuum-vezérlés által biztosított előnyökkel. „SPEEP” módban a vákuum értéke az operatőr által vezérelhető, míg a folyadékáram az előre beállított végértékek között tartható. Ennek eredménye a kontrolált mag-tartás, valamint nagy hatékonyságú, optimális folyadékáram, így a tökéletes és precíz munkavégzés az első és hátsó szegmensben egyaránt.

Az erőteljes pedál

Az OS 4 berendezés vezeték nélküli, duál-lineáris működésű, hosszú akkumulátor élettartamú, nagyérzékenységű lábpedállal rendelkezik a hatásos vezérlés érdekében.

Csak egy folyadékgyűjtő kazettára van szükség valamennyi funkció és valamennyi pumpa típus eléréséhez. Tekintet nélkül arra, hogy szürkehályog, vagy vitreoretinális műtétről, esetleg glaukoma-ellenes beavatkozásról van szó a műtéthez alkalmazott berendezésnek egyszerűen kezelhetőnek kell lennie, használatának biztonságosnak kell lennie, valamint hatékonynak. Ezt nyújtja egyben a szemsebészeknek az Oertli OS 4 berendezés!

Az Oertli minden igényt kielégítő, széles kiegészítő eszköz választékot kínál a sebészeti berendezés teljesértékű használatához: hagyományos működésű és folyamatos folyadékáramú vitrektómiás kések, endo-lézer kézidarabok széles skálája (egyenes, hajlított és irányítható fényszálak különböző méret-kategóriákban), különféle fénykábelek stb..

Az Oertli OS 4 berendezésről további információk az alábbi elérhetőségen találhatóak.

https://www.oertli-instruments.com/en/surgical-platforms/os4#

Gyártók

Johnson&Johnson Vision (USA)
M.E.D. Medical Products GmbH
PMS GmbH
ARC Laser GmbH
Shin-nippon
Accutome
Oertli Instrumente AG.
OPHTEC BV. (Hollandia)
Optos
Aphakiás Artisan 205

Aphakiás Artisan 205

Írisz fixációs műlencse.

Artisan íriszfikszációs IOL bemutató

Megnézem
TECNIS Synergy™ IOL (ZFR00V)

TECNIS Synergy™ IOL (ZFR00V)

ChromAlignTM technológia A színhibák korrekcióját szolgáló szabadalmazott technológia.

Megnézem
Whitestar Signature Pro phacoemulzifikációs berendezés

Whitestar Signature Pro phacoemulzifikációs berendezés

Megnézem
Oertli OS4 kombinált szemsebészeti berendezés

Oertli OS4 szemsebészeti berendezés

Megnézem
ARC FOX lézer berendezés

ARC FOX lézer berendezés

Megnézem
Szemfenéki Képalkotó Rendszer

Szemfenéki Képalkotó Rendszer

Megnézem